Η ΕΤΑΡΕΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1990. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΘΕΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΥΡΑΜΑΤΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΗΔΙΚΗΣ PELLET ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ PELLET

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΞΟΞΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΥΣΙΕΣ. ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΥΔΑΤΟΜΕΝΗ ΜΗΔΙΚΗ(ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ) ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΖΩΑ.

ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ 38 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΕΝΑ ΑΤΟΜΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΗΣ.

ΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ.